köp Deutz Brut Classic på Systembolaget

Deutz Brut Classic består av fler än 100 vingårdslägen i Champagne, man använder uteslutande druvsaft från första press och druvor av yppersta kvalitet.
Vinet lagras minst 36 månader för stor komplexitet. Årets skörd blandas med tidigare årgångar för att uppnå optimal jämnhet, kvalitet och smakrikedom.
Deutz champagner är genomgående eleganta och sofistikerade med djup och komplexitet, fin och fräsch fruktkoncentration samt krämig mousse.
Deutz Brut Classic finns alltid på Systembolaget. Artikelnummer 7487, pris 479 kr.

Gå med i Swedish Brand Wine Club!

Vi väljer omsorgsfullt ut våra produkter och leverantörer från världens alla hörn med huvudfokus på Europas klassiska distrikt.  Med vår vinklubb vill vi förmedla våra mat- och dryckeskunskaper.

Här kommer vi bjuda in till Winemaker Dinners, Master Classes och annat spännande. Här berättar vi också om nyheter och ger tillgång till exklusiva produktsläpp lite före alla andra. Vi kommer bjuda in till mingel och produktlanseringar. Så gillar du god dryck i allmänhet och ypperliga viner i synnerhet, bli medlem idag och håll koll på allt kul som händer.

Du kommer få vårt nyhetsbrev som påminner om event, provningar och annat spännande från vinets värld. Swedish Brand Wine Club är helt kostnadsfri.

Anmäl dig till Swedish Brand Wine Club
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Swedish Brand
Jag är över 25 år
swedishbrand.se innehåller information om alkoholhaltiga
drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.