köp Nyetimber Classic Cuvee
på Systembolaget

Nyetimbers signaturvin Classic Cuvée är en tidlös blend av Pinot Noir, Chardonnay och Pinot Meunier från flera årgångar, med perfekt balans mellan elegans och intensitet. Nyetimber Classic Cuvee görs enligt den traditionella metoden och enbart av druvor från de egna gårdarna. Med sin lätt gyllene färg, små fina bubblor, doft av rostat bröd och kryddor samt smak av bland annat honung, mandel och bakade äpplen är den perfekt som drink, till rökt lax, ostron, sparris och skaldjur.
Cherie Spriggs, chefvinmakare på Nyetimber, utnämndes 2018 till Sparkling Winemaker of the Year vid International Wine Challenge (IWC) som första vinmakare utanför Champagne att föräras denna utmärkelse och dessutom första kvinna.
Beställ Nyetimber Classic Cuvee på Systembolaget. Art nr 96018, pris 429 kr.

Gå med i Swedish Brand Wine Club!

Vi väljer omsorgsfullt ut våra produkter och leverantörer från världens alla hörn med huvudfokus på Europas klassiska distrikt.  Med vår vinklubb vill vi förmedla våra mat- och dryckeskunskaper.

Här kommer vi bjuda in till Winemaker Dinners, Master Classes och annat spännande. Här berättar vi också om nyheter och ger tillgång till exklusiva produktsläpp lite före alla andra. Vi kommer bjuda in till mingel och produktlanseringar. Så gillar du god dryck i allmänhet och ypperliga viner i synnerhet, bli medlem idag och håll koll på allt kul som händer.

Du kommer få vårt nyhetsbrev som påminner om event, provningar och annat spännande från vinets värld. Swedish Brand Wine Club är helt kostnadsfri.

Anmäl dig till Swedish Brand Wine Club
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Swedish Brand
Jag är över 25 år
swedishbrand.se innehåller information om alkoholhaltiga
drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.