Javier San Pedro Ortega

Javier San Pedro Ortega är född i Laguardia och är en vinmakare med ett kall som axlar en lång familjetradition. Han kommer från en familj av vinodlare och är den femte generationen att producera egna viner med druvor från vingårdarna. Familjen San Pedro äger över 100 hektar vingårdar i kommunen Laguardia (Rioja Alavesa) vid foten av Sierra de Cantabria med en slående utsikt över staden.

Han är pojken som vid 5 års ålder började sin karriär med att städa sin farfars vingård. 2005 gjorde han sitt första vin endast 17 år gammal med farfar som lärare.

2013, efter att ha satt sin personliga prägel på vinerna från familjens vingård, bestämde han sig för att starta sitt personliga projekt. En innovativ vingård med ett ungt team med mål att överraska och urskilja sig från det klassiska Rioja. Roliga, aromatiska och moderna viner med fokus på återställning av gamla vingårdar i området med syfte att få ut högsta kvalitet från varje tomt.

Hans viner vill berätta en historia, vinerna ska vara autentiska, innovativa och unika. Javiers passion och filosofi ska kännas. Think less, feel more är mottot att leva upp till.

Javier San Pedro Viuda Negra Crianza Rioja Rött vin, Spanien , 139:-
Javier San Pedro Viuda Negra Levantadas Blanco Vitt vin, Spanien , 145:-
Javier San Pedro Viuda Negra Nunca Jamás Rött vin, Spanien , 189:-
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Swedish Brand
Jag är över 25 år
swedishbrand.se innehåller information om alkoholhaltiga
drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.