Om Swedish Brand

Swedish Brand grundades år 1999 med affärsidén att importera viner som bättre matchar restaurangernas behov, alltid med grundfilosofin value for money. 

Champagnehuset Deutz och Bordeauxviner byggde grunden till företagets välgång. Idag är Swedish Brand en framgångsrik leverantör till Systembolaget och restauranger runt om i hela landet. Sortimentet har en stor bredd men genomsyras samtidigt av ett tydligt kvalitetstänk och omfattar allt från bra basviner till de mest prestigefyllda vinerna i världen. 

I dryckesportföljen ingår bara de produkter Swedish Brand kan stå för och vill rekommendera. Vi håller en mycket hög lägstanivå och lyckas ofta förse Systembolaget med unika produkter och exklusiva viner. Företaget har blivit en stark partner till de bästa restaurangerna i Sverige med sitt genomtänkta urval av viner och med den stora kompetens och erfarenhet som säljarna besitter av att sätta ihop passande vinlistor samt matcha mat och dryck.

Viner med ekologisk odling och med en hållbar filosofi är en självklarhet i sortimentet. Swedish Brand Wine Club är en uppskattad kundklubb där företaget delar med sig av mat- och dryckesupplevelser samt erbjuder specialprovningar och förhandsinformation. Swedish Brand arbetar målmedvetet för att utveckla dryckesportföljen genom att hålla koll på trender, besöka mässor världen över samt genom frekventa besök hos producenterna i respektive region. 

Välkommen till oss på Swedish Brand!
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Swedish Brand
Jag är över 25 år
swedishbrand.se innehåller information om alkoholhaltiga
drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.